Meer resultaten voor ehbo

   
ehbo
 
Basisopleiding EHBO Alert! Opleidingen. alert logo.
home Opleidingen Basisopleiding EHBO. opleidingsdata inschrijven bedrijfsopleiding aanvragen. Lore, Ann-Sophie, Joy, Randy, Bart, Stan, Grieko, Ruben, Jon, Chris en Manon. €210 exclusief BTW. Deze wettelijk erkende opleiding maakt mensen klaar om binnen een bedrijf of organisatie de eerste hulp op de meest efficiënte manier toe te passen en te coördineren.
BE-Consult - EHBO basis - bedrijfsnijverheidshelper - 16 uur.
COMBI heftruck en verreiker - GEVORDERD. EHBO - hygiëne op de werkvloer enkel op. EHBO basis - bedrijfsnijverheidshelper -. EHBO bij psychische problematieken. EHBO opfris - bedrijfsnijverheidshelper. Heffen en tillen enkel op aanvraag. Heftruck - ERVAREN bedienaars - Engels -.
Wetgeving EHBO.
Wetgeving EHBO Codex boek I, titel 5. WAT ZEGT DE WET? Hulpverlener: werknemer die de eerste hulp op de arbeidsplaats verleent en die daartoe tenminste de vorming en de bijscholing heeft gevolgd bedoeld in afdeling IV, die aangepast zijn aan de risicos inherent aan de activiteiten van de werkgever.
EHBO op het werk Groep IDEWE.
EHBO op het werk. Terug EHBO op het werk. Veilig aan de slag. EHBO op het werk. EHBO op het werk. Als werkgever moet u een efficiënte hulpverlening organiseren in uw organisatie. Want zelfs al neemt u alle preventiemaatregelen, dan nog schuilt een ongeluk in een klein hoekje.
EHBO Vlaanderen Eerste Hulp op Maat.
We gaven in het verleden reeds opleidingen rond specifieke thema's' zoals brandwondenreanimatieeerste hulp aan boord Meer info. De hoofddocent van EHBO Vlaanderen is Luc Van de Velde, tevens werken we samen met een volledig team van verpleegkundigen en ambulanciers uit het werkveld.
Veiligheidspreventie Heist-op-den-Berg Brandweer- EHBO-shop: EHBO, AED, veiligheid, preventie.
Tevens in de webshop is er een groot aanbod beschikbaar. Brandweer- EHBO-shop biedt u een zeer uitgebreid gamma aan diverse producten aan zoals AED, EHBO materiaal, zaken voor brandpreventie en medisch materiaal. De laatste nieuwe aanbiedingen vindt u via de nieuwstab op deze site.
EHBO.
STELLA VERBANDDOOS INDUSTRY 1. Afmeting verbanddoos:26,5, x 18 x 8,7, cm De verbanddoos is door het ontwerp en materiaal ongevoelig voor invloeden van buitenaf.De EHBO koffer. BEADEMINGSBALLON 3 MASKERS. Covarmed Beademingsballon Volwassenen Compleet is een siliconen beademingsballon voor volwassenen en een volledige set.
Delta Healthcare Consulting EHBO cursus bij jou of in je buurt? - Delta Healthcare Consulting.
Naar welke cursus ben je op zoek? EHBO bij kinderen. EHBO bij volwassenen. EHBO in de sport en verenigingen. EHBO in de zorgsector. EHBO op school. EHBO voor bedrijven. Cursus ter plaatse. Onze docenten zijn verpleegkundigen spoed of intensieve zorgen.
EHBO - ikorganiseer.be.
Als er meerdere geschikte partners zijn, dan vraag je best een offerte aan, want een EHBO-post is niet gratis. De meest gekende spelers op de markt zijn: Rode Kruis Vlaanderen, Het Vlaamse Kruis en EHBO Vlaanderen, AMS Medical Team. Regionaal zijn er nog andere diensten actief, informeer zeker eens in de buurt!
Belgische specialist in EHBO-Koffers Defibrillator eerste hulp Eurodist.
Ten slotte is Eurodist ook specialist in verzorgingsmateriaal verbanden, stoten, brandwonden en in dringende eerste hulp knevelverband, tassen, spalken., Als u in onze winkel niet vindt wat u zoekt, aarzel dan niet om onze commerciële dienst te contacteren 067/634990 of admin@eurodist.be.

Contacteer ons