Meer resultaten voor cursussen

   
cursussen
 
De IT Management Group is expert in het verzorgen van ICT training.
Klassikaal - Den Haag. Masterclass Datagedreven Werken. ITIL 4 Foundation. Certified Information Security Manager. Klassikaal - Utrecht. ITIL 4 Foundation. Bekijk meer aankomende Trainingen en Masterclasses. De IT Management Group is expert in het verzorgen van ICT training. ICT training van ITMG is gecertificeerd door instanties zoals Peoplecert, The Open Group, ISACA, Scaled Agile en EXIN. Onze trainers zijn ervaren professionals met kennis van de theorie en de praktijk. Kies een training op één van onze luxe locaties in Den Haag, Utrecht, Eindhoven of Amsterdam of bekijk het trainingrooster voor aankomende trainingen.
Leer online: onbeperkt en overal VDAB.
je leert zelfstandig op je eigen tempo en kan bij sommige opleidingen vragen stellen aan een coach. in verschillende vakgebieden zoals administratie, talen, grafische, bureautica en sociale vaardigheden. Bekijk zeker ook ons aanbod praktijkgerichte online workshops. Volg je al een online opleiding? Ga naar je cursus.
Cursus Acco.
Home Voor hoger onderwijs Studiemateriaal op maat Cursus. Kwalitatief studiemateriaal voor een toegankelijke prijs. Een cursus is een goede keuze voor kleine en grote studentengroepen. Je geeft je studiemateriaal flexibel uit aan een toegankelijke prijs en krijgt een officieel statuut als auteur.
Mentale veerkracht: cursussen Stad Gent.
Hoe sterk je uit evenwicht raakt, hangt af van je veerkracht op dat moment. Op deze pagina ontdek je een overzicht van cursussen en workshops die je leren hoe je jouw veerkracht en mentaal welzijn kan versterken. Voor alle cursussen schrijf je je in voor alle sessies.
Cursussen - Universitair Centrum voor Talenonderwijs - Universiteit Gent.
Universitair Centrum voor Talenonderwijs. Op deze pagina. INFO Impact van de oorlog in Oekraïne op werk, studie en leven aan de UGent. Cursussen https://www.ugent.be/lw/uct/nl/cursussen: https://www.ugent.be/logo.png.: Voorbereidend Jaar Nederlands. Voortraject Hoger Onderwijs voor Anderstaligen VTHO. Cursussen op maat voor groepen. 2022 Universiteit Gent.
cursussen, hobbycursussen, inloopworkshops.
Handlettering 3 is een vervolgcursus voor wie handlettering 1 en 2 gevolgd heeft bij Tiny's' Hobby. Meebrengen: al je handletteringmateriaal uit de vorige cursussen: witte posca, zwarte fineliner, potlood en gom, lat, 2 ecoline brushpennen in licht en donker van dezelfde kleur.
Cursussen en initiaties Rode Kruis - Arendonk.
Cursussen en initiaties. Naast de zin in activiteiten als jeugdbeweging, brengt JRK natuurlijk ook onze eerst hulp kennis over naar kinderen en jongeren. Ze zouden ons het Jeugd Rode Kruis niet noemen mochten we ons niet bezig houden met eerste hulp.
Cursussen Congressen Vlaamse Vereniging voor Obstetrie en Gynaecologie.
De geplande activiteiten vindt u terug in de VVOG activiteitenkalender, om alvast te noteren in uw agenda. Overzicht van niet-VVOG activiteiten interessant voor VVOG-leden. NOTEER IN UW AGENDA. Zoek een activiteit binnen. Verplichte cursussen voor ASO's.' Presentaties van afgelopen cursussen congressen.
Cursussen - Triangel.
Bemiddeling bij echtscheiding. Studiebegeleiding en bijlessen. Wie is wie? bij jongeren en volwassenen. Autisme spectrum stoornis ASS. Reken- lees en spellingproblemen. bij jongeren en volwassenen. Thuis begeleiding bij Afasie verbale apraxie. bij jongeren en volwassenen. Bemiddeling bij echtscheiding. Studiebegeleiding en bijlessen.
Standaard en intensief cursussen - Goethe-Institut Belgien.
Intensieve cursussen Klaslokaal. U wilt snel en intensief Duits leren, maar u wilt dat het liefste in klasverband doen, zodat de Duitse les een groepsgevoel doet ontstaan? Dan zijn onze intensieve cursussen u op het lijf geschreven. Aantal lesuren per week.
Vormingen, cursussen 2021/2022.
Dienstencentrum Aan" de Statie." Wegwijs in de hulpverlening voor jongeren. Premies en subsidies. Start Leven Dienstencentrum Aan" de Statie" Vormingen, cursussen 2021/2022. Vormingen, cursussen 2021/2022. Vormingen Cursussen in Dienstencentrum Aan" de Statie" Lanaken. Programma 2021 - 2022. - Klik hier.

Contacteer ons